Vacatures

De Betonhoeve is een dynamisch bedrijf dat volop in de groei is. Wij richten ons met name op het herstel van funderingen en aanleg van kelders in de oude binnenstad, maar inmiddels hebben wij ook naam gemaakt als  renovatie en restauratieaannemer in Amsterdam en omstreken.

Hoewel we de afgelopen 10 jaar veranderd zijn van een klein aannemers bedrijf naar één van de grootste fundeerders in Amsterdam, zijn we nog steeds een bedrijf zonder ingewikkelde hiërarchie en een gezellige kleinschalige sfeer. We hebben een enthousiast en gemotiveerd team van mensen met allemaal hun eigen specialisme. Zo voeren wij alle werkzaamheden, die komen kijken bij een herstel of aanleg, in eigen huis uit. Van onderzoek tot uitvoering, van constructiewerk tot aftimmeren, van vlechtwerk  tot staalbouw, van werkvoorbereiding tot oplevering.

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

IJZERVLECHTER

met veel ervaring met het verwerken van vlechtijzer, die geheel zelfstandig kan werken, tekeningen kan lezen en fysiek sterk is.

Als IJzervlechter maak je aan de hand van de tekeningen wapeningsconstructies door het betonstaal te knippen, buigen, binden en te vlechten. Deze wapeningsconstructies kunnen funderingen, vloeren, wanden, kolommen of lateïen zijn. Belangrijk is ook dat je bereid bent om ook andere hand- en spandiensten te verrichten als dat in het werk noodzakelijk is (bijv. slopen, opruimen en dergelijke).

Wie zoeken wij?

Een kandidaat met:

  • Veel relevante werkervaring
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Goed tekeningen kunnen lezen is een must (vorm- en wapening)
  • Lichamelijk fit en fysiek sterk
  • Bereidheid om ook andere voorkomende werkzaamheden te doen
  • In bezit van rijbewijs B (en bij voorkeur ook VCA Basis)
  • Vloeiend Nederlands kunnen spreken en lezen (moedertaal)

Wat bieden wij?:

  • Een uitdagende afwisselende baan bij een middelgrote aannemer voor 40 uur per week (5 dagen x 8 uur per dag (40 uur per week) van 07.00 – 16.00 uur, inclusief 2 x 30 minuten pauze).
  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Bouw & Infra.

Vind je het een uitdaging om mee te helpen met funderingsherstel, casco-herstel en renovatie aan oude karakteristieke en vaak monumentale panden? Stuur ons dan een email met je motivatie(brief) en CV aan : pz@betonhoeve.nl.